Salsa

Dienoraščio įrašas: 2011-01-09

1400

 

Sveikos.Norėjau paklausti,kur jus perkate pamušalus ir užtrauktukus rankinėms?Buvo nuotaika ir noras,padariau pirmus savo du rankinukus per savaitgalį,bet norėčiau juos užbaigt.Jei kas žino kur Kaune būtų galima nusipirkti,parašykit.Aišku būtų įdomu sužinoti ir kainą :)

GreRus 0

Laba, aš tai perku IKI parduotuvėje - PASIMATYME, antrame aukšte. V.Krėvės pr. 57 . Ten didelis užtrauktukų pasirinkimas, o jų kaina priklauso nuo ilgio, rūšies ir t.t. Ten yra ir pamušalinių medžiagų. Rankinukui daug nereikia, tai manau, kad daug nekainuos. ☺

Salsa 0

O,ačiū labai,būtinai ten nuvažiuoiu,puiku,jei vieno vietoj viskas yra O jei aš važiuosiu su 30 maršrutiniu,tai man reikia galutinėj stotelėj išlipti ar nedavažiuojant tas IKI?

GreRus 0

30 mikroautobusas pro pat tą parduotuvę nevažiuoja. Reikėtų išlipti prie Saulėtekio Iki parduotuvės ir Krėvės prospektu paeiti atgal iki Pasimatymo Iki parduotuvės.

Salsa 0

A...aišku,išlipsiu prie iki ir jau kaip nors,turiu rast

Salsa 0

O gal ten 15 važiuoja? Ta parduotuvė gal prie pat žiedo yra,už jo?Jei taip,išvis būtų puiki.

GreRus 0

Nežinau ar 15 važiuoja. Parduotuvė yra prie žiedo, bet žiedų Kaune yra daug

irmuzele 0

važiuoja-7-10-9-troleibusai jei važiuot nuo centro pusės, 10-21-37-6-41- autobusai.44-54-24-27-mikriukai 15-16- troleibusai nevažiuoja daugiau nežinau

irmuzele 0

aj dar 6 troleibusą pamiršau - 9 i mukiriukas nu žodžiu tikrai atveš kas nors

Salsa 0

Dėkui irmužele,jei 15 maršrutinis važiuoja jau gerai, ir jei prie žiedo parduotuvė,tuomet žinau kur čia,dėkui abiems

Salsa 0

Jau nupirkau Tik medžiaga,kuri parduotuvėje atrodė juoda,namie labiau panaši į rudą bet nieko

Violeta 0

Vilniaus gatvės pradžioje - ten kur požeminė perėja, yra tokia audinių parduotuvėlė. Ne kasdien, bet labai dažnai ten būna įvairiausių medžiagų atraižų, tame tarpe ir pamušalinių, tai galima nusipirkti labai pigiai.

Salsa 0

O,ačiū... Aš pirkau už metrą 10 lt, tik paėmiau trigubai daugiau,nei reik

irmuzele 0

daba turesi trigubai tasiu nuvelt